Heerlijk wonen in de woningen van De Hof en De Hofboog

51 fraaie nieuwbouw vrije sector huur eengezinswoningen en appartementen - in een autoluwe wijk - dichtbij het gezellige centrum van Apeldoorn - het station in de buurt - verwachte oplevering: 2e kwartaal 2019


Aan de verkeersluwe ventweg langs de Burgemeester Jhr. Quarles van Uffordlaan ligt De Hofboog. Erachter ligt De Hof, waar ruime eengezinswoningen een charmant parkje omarmen; autoluw en kindvriendelijk.


DE HOFBOOG

In de appartementen van De Hofboog geniet u van de omgeving van het Welgelegen Park, dankzij het royale, vrije uitzicht vanaf uw heerlijke terras of balkon (op het zuidwesten). U kunt kiezen uit twee typen driekamerappartementen: op de begane grond (circa 88 m2, met een riante tuin/terras) of de drie etages daarboven (circa 80 m2, met balkon). Wilt u toch liever een tweekamerappartement? In De Hofboog vindt u er vier, elk zo’n 64 m2. De open Keller-keuken is volledig ingericht met Siemens inbouwapparatuur, waaronder een koel-vriescombinatie, inductiekookplaat, combi-magnetron, vaatwasser en wandschouwkap. De badkamer heeft een inloopdouche, brede wastafel met spiegel en een designradiator. Elk appartement heeft een berging op de begane grond en een parkeerplaats op maaiveldniveau. DE HOF

Er zijn twee typen eengezinswoningen in De Hof, variërend van 103 tot 126 m2.


Traditionele eengezinswoningen

De woningen met drie lagen hebben een traditionele indeling, met een heerlijke woonkamer met open keuken op de begane grond en vier slaapkamers op de verdiepingen erboven.

De open Keller-keuken is volledig ingericht met Siemens inbouwapparatuur, waaronder een koel-vriescombinatie, inductiekookplaat, combi-magnetron, vaatwasser en wandschouwkap. De badkamer heeft een inloopdouche, brede wastafel met spiegel, een designradiator en een tweede toilet.

De woningen hebben een schuur in de tuin. Handig voor fietsen, gereedschap en speelgoed.


Levensloopbestendige woningen

Er is ook een aantal woningen beschikbaar met twee woonlagen. Deze hebben een slaap- en badkamer op de begane grond en een onderhoudsvriendelijke buitenruimte met een aangebouwde schuur. Daarmee zijn deze woningen dus levensloopbestendig en dat komt goed uit, want wie hier woont, wil niet meer weg. De open Keller-keuken is volledig ingericht met Siemens inbouwapparatuur, waaronder een koel-vriescombinatie, inductiekookplaat, combi-magnetron, vaatwasser en wandschouwkap. De badkamer heeft een inloopdouche, brede wastafel met spiegel, een designradiator en een toilet. Deze woningen hebben geen separaat toilet.